DIOS verhuist, maar neemt bar mee!

De sleutel is overgedragen, de adreswijzigingen verstuurd, de verhuizing is een feit. DIOS ‘resideert’ sinds begin november 2015 in het spiksplinternieuwe dorpshuis (MFA). Om de weemoed naar het oude clubhuis enigszins te temperen is een deel van de bar meeverhuisd.

Al jaren was bekend dat er ooit een einde zou komen aan het gezellige clubhuis aan de Kloosterstraat in Oijen. De laatste jaren takelde het gebouw ook steeds meer af. Maar gelukkig werd er een eindje verderop aan diezelfde Kloosterstraat gebouwd aan een nieuwe accommodatie.

Een schitterende repetitieruimte op de eerste verdieping van het gloednieuwe pand is gereserveerd voor DIOS. Schitterend, maar nog wel een beetje onpersoonlijk, nog niet helemaal DIOS. Daarom besloten een paar handige leden om een deel de bar uit het oude clubhuis te demonteren en mee te nemen.

Het resultaat mag er zijn. Een mooi eigen hoekje in de repetitieruimte waar DIOS zich thuis voelt, en dan komt het met de rest van het MFA ook wel in orde. De eerste gezellige DIOS-avond in de gemeenschappelijke huiskamer van het MFA is ook al een feit. Dat er nog veel mogen volgen!