Drumfanfare DIOS in Oijen verzorgt nieuwjaarsconcert

Drumfanfare DIOS in Oijen luidt het nieuwe jaar 2016 in met een nieuwjaarsconcert. Iedereen is welkom op zondagmiddag 3 januari in het nieuwe gemeenschapshuis ‘Hart van Oijen’.

De drumfanfare heeft een enerverende periode achter de rug. Dit najaar werd afscheid genomen van het oude clubhuis. Een grote stap voor de fanfare, want die vond er zijn thuis al vanaf eind jaren zestig. En, hoewel het gebouw totaal vervallen was geraakt, was het toch nog steeds het vertrouwde thuishonk voor de club.

Maar intussen heeft DIOS zijn draai kunnen vinden in het nieuwe gemeenschapshuis, dat onlangs de naam ‘Hart van Oijen’ kreeg. Een stel handige clubleden kreeg het zelfs voor elkaar om een deel van de bar uit het oude clubhuis een nieuw leven te geven in het repetitielokaal van DIOS, in het nieuwe gemeenschapshuis.

Tussen alle drukte door heeft de fanfare ook nog tijd gezien om te repeteren voor het nieuwjaarsconcert. Het resultaat is te beluisteren op zondagmiddag 3 januari, natuurlijk in het ‘Hart van Oijen’, Kloosterstraat 1.

De zaal is open om 13.30, het concert begint om 14.00 uur. De toegang is gratis.