FEEST! 50 JAAR DIOS!

Logo DIOS 50 jarig jubileum goud 50 22018 wordt een bijzonder jaar voor drumfanfare DIOS! Want op 4 april is het precies 50 jaar geleden dat de vereniging werd opgericht. In die 50 jaar, sinds 1968, is er het nodige gebeurd, zoals je op onze geschiedenispagina kunt zien.

Maar er gebeurt nog steeds veel. En….er gaat veel gebeuren in het jubileumjaar. Het is groot feest in het weekend van 18 tot 20 mei. Met de traditionele taptoe zoals DIOS die elke lustrum organiseert. En natuurlijk de diverse feestavonden, dit jaar in het nieuwe gemeenschapshuis ‘Het Hart van Oijen’. De voorbereidingen voor dit feestweekend zijn in volle gang!

Een mooi extra is het optreden van het vermaarde Trompetterkorps van de Koninklijke Marechaussee. Dit korps zal een speciaal concert verzorgen in het Hart van Oijen op vrijdagavond 6 april. En daarmee wordt dan het jubileumjaar van DIOS ingeluid.

2018, een bijzonder jaar voor DIOS, zeker omdat de vereniging na 50 jaar nog steeds springlevend is. Met steun van de inwoners en de bedrijven van Oijen zal het zeker weer een mooi jubileumfeest worden!